Foto
Hästfotografering

Fotografering


Mobil fotostudio

Vi arbetar främst med befintligt ljus, en vacker plats i naturen, vid vatten, i en park, skog eller streetbilder på stan. Du kanske har egna önskemål om locations.

Vi löser det efter bästa förmåga. Att du blir nöjd är det viktigaste.Vi kan även boka studio vid behov för porträttfotografering, dock ej för djurfoto i nuläget. Om det gäller hästfotografering kommer vi naturligtvis till dig och fotograferar i hage, volt eller stall. I nuläget tar vi endast uppdrag inom Stockholm med omnejd.


Fotograferingen

En fotografering hos oss tar ca 60 min tillsammans med förberedelser. Vi tar alltid god tid på oss då vi vet hur det kan vara med just djur, tålamod är en viktig ingrediens.

Vi gör allt för att   skapa en så lugn och trygg atmosfär som möjligt,  samtidigt som vi har roligt. Om det gäller en djurfotografering där djuret inte vill samarbeta alls brukar vi ge möjlighet att komma tillbaks utan extra kostnad. Hos oss finns det lite rekvisita, men vill du ta med sig något speciellt att ha med under fotograferingen så är det varmt välkommet. 


      Förberedelser husdjursfoto (hund och katt)

  • Se till att ha med vatten till din djurkompis.
  • Ha gärna godis att locka med till hands, kladd- och smulfritt godis är att föredra.
  • Om du vill ha porträttfoto där djuret sitter still, motionera djuret ordentligt innan med t.ex. lek så den inte är överaktiv.
  • Om du vill ha bilder med rörelse, motionera inte för mycket innan.
  • Ta gärna med favoritleksaken.
  • Ge inte djuret mat precis innan då dom oftast blir sömniga efter maten.
  • Tänk gärna igenom vilken typ av bilder du vill ha innan vi träffas. Vi kan självklart bestämma helt men tar även emot önskemål. Kolla igenom vårt Galleri för inspiration.


Priser

Kontakta oss för prisinformation.


Bokning

Vill du boka Best Friend Photo för en fotografering maila gärna lite mer info om själva plåtningen så hör vi av oss så snart vi kan. Inga frågor är dumma frågor.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!


/Best Friend Photo crew

Hästfotografering

Bra att tänka på


Se till att förebereda djuret för plåtningen, nybadad och tovfri päls, kan vara fint! Om du inte vill att djuret ska se vardagsruffig ut förstås! :-)
Copyright © All Rights Reserved - Best Friend Photo